Grote Peuterdag

Een speciale ochtend voor peuters en hun ouders/ verzorgers!
Is uw kind al bijna toe aan de echte school? Een grote peuter die wil rennen en klimmen, samen met andere kinderen? Met de hele klas zingen en mooie tekeningen maken? De eerste cijfers en letters leren? Zichzelf en andere kinderen leren kennen?

Voor je het weet is het al zover en gaat uw kind naar groep 1 van de basisschool. Een grote stap! Wat gaat hij/zij daar allemaal ontdekken en leren? En wat is een fijne en goede school?

Kom kijken op onze school!
Om u en uw kind te helpen een geschikte school te kiezen, zetten wij vrijdagochtend 5 april 2019 van 09.00 tot 11.30 uur de deuren open.

Ons onderwijs is meer dan cijfers!
Tijdens de Grote Peuter Dag kunnen peuters beleven hoe fijn het is om straks naar de basisschool te gaan. Deze ochtend laten wij graag zien dat goed onderwijs meer is dan cijfers! Peuters kunnen ontdekken, spelen en knutselen in en rondom de school. Ouders/verzorgers kunnen intussen de school bekijken en vragen stellen aan leerkrachten en directie. Op de Grote Peuter Dag kunt u zich uitgebreid laten informeren, waardoor er een fijne en goede school gekozen kan worden die helemaal bij uw kind past.

U bent van harte welkom!

Impressie:
Filmpje “Grote Peuterdag 2019”
– Een artikel in de Dijkpoorter van Hattem