Buurtsportcoach

Wie zijn wij

Meester Jesse

Hallo allemaal!

Ik ben meester Jesse en werk als buurtsportcoach in de gemeente Hattem.

Naast mijn uitdagende baan als buurtsportcoach, hou ik in mijn vrije tijd van sporten. Ik doe aan boksen en fitness. Ook vind ik het erg leuk om de mooie plekken van deze wereld te ontdekken, zo ben ik een aantal jaar geleden wezen backpacken in Thailand en afgelopen zomer op surfvakantie geweest in Frankrijk. Naast reizen en sporten onderneem ik ook graag leuke en gezellige dingen met vrienden en mijn familie.

Verder vind ik het erg leuk om mezelf uit te dagen en te ontwikkelen als mens en als meester.

Mocht je nog vragen hebben dan mag je ze altijd stellen.


Juf Marijke

Hallo allemaal!

Ik ben juf Marijke en ook ik werk als buurtsportcoach in de gemeente Hattem. Ik houd van bewegen en sporten en wil mijn enthousiasme graag overbrengen op anderen.

Naast de mooie baan als buurtsportcoach heb ik natuurlijk ook hobby’s. In mijn vrije tijd voetbal ik in Zwolle bij vv Berkum. In de zomermaanden doe ik aan Beachsoccer (voetballen op het zand) in Zwolle waarmee we uitkomen op het hoogste niveau van Nederland, de eredivisie. Ook doe ik graag leuke dingen met mijn vriendinnen en familie.

Ik zou het mooi vinden om mezelf in Hattem verder te ontwikkelen. Ik houd van uitdagingen en ga deze dan ook graag aan!

Als er nog vragen zijn, hoor ik het graag.


 

 

Wat doen wij op Het Palet

Als buurtsportcoaches geven wij de lessen bewegingsonderwijs aan groep 3 t/m 8 van OBS Het Palet. Daarnaast geeft juf Marijke op woensdagochtend kleutergym aan de groepen 1 en 2. Zo zorgen wij er samen met de school voor dat iedere leerling van groep 1 t/m 8, goede en verantwoorde lessen bewegingsonderwijs krijgt. Verder verzorgen wij elke woensdag de pauzespelen voor de groepen 3 t/m 6. Elke week krijgen de leerlingen van twee klassen spellen aangeleerd, die ze daarna tijdens de pauzes  met elkaar op het plein kunnen spelen.

 

Wat doen wij nog meer

Naast de lessen bewegingsonderwijs geven en organiseren wij ook een naschools sportaanbod voor leerlingen uit groep 3 t/m 8 op de dinsdag- en donderdagmiddag. Tijdens het naschools sportaanbod doen we allerlei leuke en uitdagende activiteiten, wil je ook een keer meedoen?

Je bent van harte welkom op:

  • Dinsdagmiddag: van 14:30 tot 15:45 uur in de gymzaal aan de Spoorstraat
  • Donderdagmiddag: van 14:30 tot 16:00 uur  in de gymzaal de Hunze

Tevens proberen we samen met de sportverenigingen mooie activiteiten te organiseren voor de Hattemse jeugd.

Ook kun je ons tegenkomen op de jaarlijks terugkerende evenementen, zoals: de Avondvierdaagse, het grote Pietenbeweegfeest, de Nationale Buitenspeeldag, de Nationale Sportweek waarin de schoolsportdag plaatsvindt en het grote Nijntje beweegfeest.

Natuurlijk organiseren wij ook tijdens de schoolvakanties leuke activiteiten voor de Hattemse jeugd.

 

Middels onderstaande link vindt u meer informatie:
Buurtsportcoach