GGD Noord- en Oost- Gelderland

Wie ben ik

Mijn naam is Nicole ten Have en ik werk als jeugdverpleegkundige bij GGD Noord- en Oost-Gelderland. Sinds mei werkzaam bij de GGD en vanaf september ben ik werkzaam op alle scholen in de gemeente Hattem en Heerde. Hiervoor heb ik 13 jaar gewerkt als verpleegkundige en teamcaptain, bij Villa ExpertCare (voorheen Mappa Mondo) in Wezep. Dit is een huis waar kinderen die chronisch of levensbedreigend ziek zijn, kunnen wonen en logeren.

Wat doe ik

De Jeugdgezondheid van de GGD is een vervolg op die van het consultatiebureau. Uw kind ontwikkelt zich voortdurend. Meestal soepel, maar soms heeft u als ouder vragen of zorgen. Elk kind wordt een aantal keren door de GGD uitgenodigd voor de reguliere contactmomenten op school. Buiten deze contactmomenten om kunt u ook bij mij terecht voor allerlei vragen over de gezondheid, ontwikkeling en het gedrag van uw kind. Vragen zoals:

  • Waar komt de buikpijn van mijn kind vandaan?
  • Mijn kind is ’s nachts nog niet zindelijk, is dat erg?
  • Groeit mijn kind wel goed?

Hiervoor ben ik ook een aantal keer per jaar aanwezig op school voor een inloopspreekuur, u kunt dan zonder afspraak een vraag komen stellen.

Mocht u vragen hebben, neem gerust contact met mij op via onderstaande contactgegevens:

 

Middels onderstaande link vindt u meer informatie:
GGD Noord- en Oost-Nederland