GGD Noord- en Oost- Gelderland

Wie ben ik

Mijn naam is Marijke Schat en ik werk als jeugdverpleegkundige bij de Jeugdgezondheid van GGD Noord- en Oost-Gelderland. De GGD is een kernpartner van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), daardoor ben ik ook lid van het team van het CJG.

Wat doe ik

Ik ben werkzaam op alle scholen in Hattem, Heerde en Wapenveld. De Jeugdgezondheid van de GGD is een vervolg op die van het consultatiebureau. Uw kind ontwikkelt zich voortdurend. Meestal soepel, maar soms heeft u als ouder vragen of zorgen. Elk kind wordt een aantal keren door de GGD uitgenodigd voor de reguliere contactmomenten op school. Buiten deze contactmomenten om kunt u ook bij mij terecht voor allerlei vragen over de gezondheid, ontwikkeling en het gedrag van uw kind. Vragen zoals:

  • Waar komt de buikpijn van mijn kind vandaan?
  • Mijn kind is ’s nachts nog niet zindelijk, is dat erg?
  • Groeit mijn kind wel goed?

Verder kan ik een gehoor- en ogentest bij uw kind afnemen en uw kind wegen en meten om de groeicurve te beoordelen. Binnen de GGD werk ik samen met Rina Bosman (assistente jeugdgezondheid) en Peter Dietzenbacher (jeugdarts).
U kunt mij bereiken op onderstaande contactgegevens:
Tel: 088- 443 3115 (direct)
Tel: 088- 443 0000 (algemeen)
E-mail: m.schat@ggdnog.nl
Werkdagen: ma, di, do en vr

 

Middels onderstaande link vindt u meer informatie:
GGD Noord- en Oost-Nederland