Centrum voor Jeugd en Gezin

Wie ben ik

Hallo Ik ben Arnold Dekker en ben (school)maatschappelijk werker in Hattem. Ik werk voornamelijk op kantoor in het Centrum van Jeugd en Gezin (boven het zwembad) en op sommige scholen waaronder Het Palet.

In mijn vrije tijd mag ik graag lezen en wielrennen. Ik woon in Zwolle en ben getrouwd. Ik heb twee kinderen in de schoolgaande leeftijd.

Wat doe ik 

Als maatschappelijk werker werk ik met volwassenen en kinderen. Ik probeer te helpen in situaties waar er zorgen over het kind zijn of in gezinnen waar zorgen of uitdagingen zijn die vervolgens ook effect hebben op het welbevinden van kinderen. Zo kunnen er spanningen zijn binnen een gezin vanwege financiële zorgen of rondom de gezondheid. Misschien loopt het (tijdelijk) niet helemaal lekker tussen ouders en of tussen ouder en kind. Dan kan ik als school maatschappelijk werker met u afspreken om te zien wat voor mogelijkheden er zijn om de situatie te verbeteren. Ik werk daarbij ook veel samen met andere professionals zoals leerkrachten, gemeente-medewerkers, woningbouw enz. Deze hulp is kosteloos. Via de school kunt u zich aanmelden of via Centrum Jeugd en Gezin.

 

Middels onderstaande link vindt u meer informatie:
Schoolmaatschappelijk werk

 

Afbeeldingsresultaat voor logo verian