Team

Het team bestaat uit een vaste kern die al jaren aan de school verbonden is, aangevuld met jonge leerkrachten. Op deze manier kan de groei van de school zowel vanuit ervaring als vanuit nieuwe onderwijsontwikkelingen worden vormgegeven. Wat de leerkrachten van Het Palet kenmerkt is nieuwsgierigheid, gedrevenheid en een kritische kijk op onderwijs. Het team staat open voor verandering en vernieuwing en kijkt met een open vizier naar de toekomst, in samenwerking met ouders en hun kinderen.

Mirjan Vukkink

Directeur Mirjan Vukkink begon haar onderwijscarrière ruim twintig jaar geleden voor de klas. Ze leerde de praktijk kennen en ontwikkelde zich tot taalcoördinator en locatieleider. Sinds 2015 is zij directeur van OBS Het Palet.

m.vukkink@ooz.nl

Monique Kasperink

Als Intern Begeleider en didactisch coach is Monique Kasperink sinds vijftien jaar betrokken bij de zorgvragen van leerlingen. Zij kijkt naar de ontwikkeling van het kind en bepaalt – met u – de juiste aanpak. Het zorgsysteem binnen onze school is uniek voor Hattem en zorgt voor goede resultaten.

m.kasperink@ooz.nl