Gemeente Hattem

Wie ben ik

Juf Marianne
Logopedist, spraak/ taaldeskundige

Ik ben Marianne Dirven en woon en werk al jarenlang met veel plezier in Hattem. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen die inmiddels elders in Nederland wonen.

Naast mijn werk ben ik vaak creatief bezig, speel piano en zing individueel en in een popkoor. Ik hou van lezen, fotografie en van wandelen in de mooie omgeving van Hattem. Ik bezoek graag een museum of een voorstelling en hou ervan om leuke en gezellige dingen te ondernemen samen met familie en vrienden.

Wat doe ik 

Voor mijn werk bij de gemeente Hattem hou ik een logopedisch spreekuur op het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) en bezoek ik de basisscholen. Mijn taak is preventief, dat wil zeggen dat ik me bezig hou met het signaleren en adviseren van spraak- en taalontwikkelingsproblemen. Op Het Palet doe ik dat onder andere door het afnemen van een screeningsonderzoek bij vijf jarigen. Ook kinderen uit andere groepen kunnen bij mij terecht voor onderzoek of advies. Daarnaast komen enkele groepjes kinderen bij mij voor een extra steuntje in de rug bij het leren omgaan met letters en boekjes. Om mijn werkzaamheden up-to-date te houden volg ik cursussen en heb ik regelmatig overleg met collega’s.

 

Middels onderstaande link vindt u meer informatie:
Logopedie gemeente Hattem

De bronafbeelding bekijken